'Peil je diepte' app voor iPhone en Android

'Peil je diepte' app verkrijgbaar in de App Store 'Peil je diepte' app verkrijgbaar in de Android Market

Veilig wonen onder zeeniveau is minder logisch dan je denkt

Veilig wonen onder zeeniveau is minder logisch dan je denkt.

Nieuws

Deze herfstmaanden surveillance op taludbespuitingen

De Wet Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden is er helder over: Bij bespuitingen op grasland en andere gewassen, dus ook bij onkruiden, mag het talud (hier groen) niet worden mee gespoten.In oktober en november controleert HHNK zowel bedrijven als particulieren op het juiste gebruik van gewas- beschermingsmiddelen in Noord-Holland. Deze middelen horen niet thuis in het oppervlaktewater.

Lees verder >


Start aanleg natuurvriendelijke oevers Wijdewormer

Dijkverbetering OudelandsdijkjeWe richten ter hoogte van het Oudelandsdijkje in Wijdewormer een natuurvriendelijke oever in. Zo'n oever draagt bij aan balans in het ecosysteem en daardoor verbetert de waterkwaliteit.

Lees verder >


Fietsspeurtocht klimaat & water

Voor deze fietsspeurtocht kan de eigen smatrtphone worden gebruikt. Foto Guido van BelleOm het waterbewustzijn te vergroten hebben De Helderse Vallei en HHNK een fietspeurtocht samengesteld. Zo leer je Den Helder en omgeving kennen vanuit een heel nieuw perspectief.

Lees verder >


Veilig wonen onder zeeniveau is minder logisch dan je denkt.
'Peil je diepte' app voor iPhone en Android 'Peil je diepte' app verkrijgbaar in de App Store 'Peil je diepte' app verkrijgbaar in de Android Market